top of page

OVER ONS

 

 

 

 

Door de gezamenlijke passie van vader en zoon, was Jelle na school steeds in de werkplaats te vinden. Ook in drukke periodes kon hij steeds op de  hulp van zijn zoon rekenen. Het sprak dan ook voor zich dat hij in 2001 mee in de zaak stapte, na zijn technische opleiding.

Na 10 jaar met z’n drieën de zaak verder op te bouwen , ging ook de verkoop van de automatische grasmachines in snel stijgende lijn. Omdat dit meer en meer computerwerk met zich meebracht, kwam dochter Liesbet het team versterken.

Nu na meer dan 25 jaar is Firma Aerden uitgegroeid tot een familiebedrijf dat staat voor professionele verkoop, deskundige uitleg en een uitstekende naservice.

Al snel werd de winkel gelegen aan de Moerkantsebaan te klein en was uitbreiding een feit. In 1994 werd er een nieuwe winkel met bijhorende werkplaats en magazijn gebouwd, gelegen aan de Huybergsebaan . 

Al van kleinsaf aan sleutelt Willy aan brommers, motors  en veel meer. Het was dan ook geen verrassing dat hij, na 13 jaar al in de branche gewerkt te hebben, in 1991 een eigen winkel opende. Deze was in de achtertuin van zijn ouderlijk huis. Een speciaalzaak voor bos- en tuinbouw, zowel voor particulieren als voor professionelen. Terwijl hij voor de verkoop en herstellingen  stond, zorgde Edwine voor de facturatie en boekhouding.

bottom of page